HABERLER
Bahçecik Semt Meydanı´nda Çalışmalar Devam Ediyor  
Orjinal Resim
1.12.2020 14:27:50

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, seçim beyannamesinde söz verdiği gibi meydan özelliği taşıyan merkezlerde vatandaşların beklentilerini karşılayacak, kentin tarihini ve kültürünü yaşatacak semt meydanlarına bir yenisini daha ekliyor.

Başiskele’nin nüfusu en fazla olan Barbaros Mahallesi’ne kent estetiğine uygun, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak semt meydanını kazandıran Başiskele Belediyesi, Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindeki Bahçecik Semt Meydanı’nı ilçeye kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Başkan Özlü’nün talimatıyla ilk kazma vurulan semt meydanında taş duvar çalışmaları tamamlandı.

OTOPARK VE MEYDAN

Başkan Özlü’nün çalışmaları yakından takip ettiği projeyle Bahçecik yeni bir çehreye kavuşacak. Toplamda 347m² alanı kapsayan meydan içerisinde 100m² alanı otopark olarak kullanılacak. Peyzaj çalışmaları ile güzel ve doğal bir görüntü kazanacak olan semt meydanına vatandaşların dinlenebilmesi için kent mobilyaları da yerleştirilecek. 

Meydan çalışmasının en kısa sürede tamamlanması ve hizmete girmesi için belediye ekipleri hummalı bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

l Fotoğraflar
 
BahcecikSemtMeydani2_01122020142749-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım