HABERLER
Başiskele´de Kış Aylarında Soğuk Hane Kalmayacak
Orjinal Resim
21.01.2021 10:15:27

Başiskele Belediyesi, her kış olduğu gibi bu kış aylarında da ilçe genelinde ağaçların budanmalarından elde edilen odunları dar gelirli, yardıma muhtaç ailelere yakacak olarak dağıtıyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ilçedeki dar gelirli ailelere her zaman yardımda bulunan Başiskele Belediyesi, kış ayların da yardıma muhtaç vatandaşlarına destek olmaya devam ederek örnek işler yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yıl boyunca ağaçların yere sarkan, kuruyan, devrilme tehlikesi olan ve yol kenarlarında trafiği olumsuz etkileyen ağaç dallarının budanmasıyla oluşan odunlar belediyenin depolarında muhafaza edilirken, kış ayları boyunca vatandaşlara yakacak yardımı olarak dağıtılıyor.

Belediye ekiplerince küçük parçalara ayrılan odunlar çuvallanarak, kışın evlerini soba ile ısıtan ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürülüyor.

Başiskele’de kış aylarında soğuk bir evin dahi kalmaması için halka gönülden hizmet veren Başiskele Belediyesi, soğuk havalar sona erene kadar yakacak yardımına devam edecek.    

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım