HABERLER
"Gençlerimizin Fikirlerine ve Enerjilerine İhtiyacımız Var"
Orjinal Resim
21.01.2021 15:55:03

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kısa bir süre önce AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Aykuthan Altun ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Karşıyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte katılım gösteren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK davanın genç neferlerine görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Toplantıda gençlere hitap eden Başkan Özlü, Başiskele’de yapılacak güzel işlerde gençlerin engin fikirlerine ve enerjilerine her zaman ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN GENÇLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Başkan M. Yasin Özlü, gençlere önemli tavsiye ve öğütlerde bulundu.

“Siyasette en çok keyif aldığım yer gençlik kolları ile bir araya geldiğimiz ortamlar. Bunu tüm açık sözlülüğümle gönülden söylüyorum.” Diyerek sözlerine başlayan Başkan Özlü, sözlerini şöyle sürdürdü:

“AK Parti kurulduğunda doğanlar bugün gençlik kollarında. Ben en güzel yıllarımı AK Parti Gençlik Kolları’nda geçirdim. Şimdi de sıra sizde. Bu dava isimlerden büyük bir dava. Biz hepimiz bu davanın birer temsilcileri, zincirin birer halkalarıyız. Bir zincirin bin halkadan oluştuğunu düşünün hepsi çok iyi ve sağlam. Ama ortadaki bir halka çürükse o zincir zayıf bir zincir olur. Gençlik Kolları bu zincirin en önemli noktalarından birisi. Bu zamana kadar on yıllardır burada çok sağlam ve kaliteli halkalar yetişti. Burayı bir okul, kendinizi yetiştirmek ve geliştirmek için bir yer olarak görmelisiniz. İleride gerçekten bir gelişim gösterdiğinizi, iletişim kabiliyetlerinizin, yeteneklerinizin, insan ilişkilerinizin geliştiğini fark edeceksiniz. Zamanla bir bakan ile bile karşılıklı konuşma özgüvenini kazanacaksınız. Bu farkında olmadan bu ortamlarda kazanacağınız bir melekedir. Siz böyle siyasi ortamlara girdikçe özgüveniniz artacak ve kendinizi ifade etme kabiliyetiniz gelişecektir. Meseleler hakkında fikri olan, düşüncelerini daha iyi bir şekilde ifade eden bir kişi olarak tabiri caizse bu okuldan mezun olacaksınız.”

“HİÇBİR ZAMAN YILMAYIN”

“Hiçbir zaman yılmayın, asla vazgeçmeyin. Siyaset insanla olur. Siyaset, insana hizmet etmenin bir yoludur. Biz böyle bir siyasetin temsilcileriyiz. Siyaset bizim için insana hizmet etmenin bir enstrümanıdır. Bize bir görev verilir, biz o görevi yaparız; ama köşemize çekilmeyiz. Yeni görevler için yine talepte bulunuruz. İlla bu görev siyasi makam sahibi veya koltuğa sahip olmak değildir. Gerçeği ve doğruyu öğrenip insanlara doğruyu ve gerçeği anlatmak da bir görevdir. En başta bu toplumsal bir görevdir. Burada vatanımıza ve milletimize faydalı bir nesil olmanızda da bir yarar var. Ben hepinizde o ışığı görüyorum. Hepinizi maşallah çok heyecanlı gördüm.”

“HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapmış biri olarak, Yasin ağabeyiniz olarak siz değerli gençlerimizin yanında olacağız ve sizlere her zaman tüm imkanlarımızla desteğimizi sürdüreceğiz. Hep birlikte Başiskelemiz için güzel işler yapmaya devam edeceğiz ve yapılan bu güzel işlere birlikte imza atacağız. Gençlerimizin engin fikirleri bizlere ışık tutuyor, enerjileri gücümüze güç katıyor. Bu engin ve yenilikçi fikirlerinize, enerjinize, gücünüze ve dinamizminize her an ihtiyacımız var.”

GENÇLERE DİJİTAL GENÇLİK PLATFORMU MÜJDESİ

“Başiskele Belediyesi olarak ilçemizde 6 aylık bir kamuoyu araştırması yaptık. Gençlerle ve aileleriyle birebir anket ve mülakatlar gerçekleştirdik. Gençlerin isteklerini, ailelerin gençlerden isteklerini ve taleplerini dinledik. Akademik olarak bir rapor hazırlandı. Bu planlar çerçevesinde ilk olarak internet üzerinden Dijital Gençlik Platformu kuracağız.”

BAŞKAN ÖZLÜ GENÇLERİN SORULARINI CEVAPLANDIRDI

Başkan Özlü konuşmasının ardından AK Partili gençlerin görüş ve önerilerini dinledi, genç kardeşlerinin sorularına da tüm içtenliğiyle cevaplar verdi.

Program sonunda AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykuthan Altun’a çiçek takdim ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, günün anısına gençlerle fotoğraf çektirdi.

l Fotoğraflar
 
BaskanOzluAKPartiliGenclerle2_21012021155459-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
BaskanOzluAKPartiliGenclerle3_21012021155459-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim
BaskanOzluAKPartiliGenclerle4_21012021155459-5_1024_768.jpeg Orjinal Resim
WhatsApp-Image-2021-01-21-at-11.37.24_21012021155459-6_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım