HABERLER
Başkan Özlü 7/24 Sahada Hizmette
Orjinal Resim
2.03.2021 16:40:22

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yakından takip etmeye devam ediyor.

Başiskele’ye güzel, kalıcı, sağlam ve estetik işler katmak için durmaksızın çalışan Başiskele Belediyesi ekipleri, kentin bir dört köşesinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Özlü de sık sık sahaya inerek çalışmaları yakından takip ederek, yetkili teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Başkan Özlü ilk olarak geçen aylarda Fen İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi’nde yapımına başlanan Atık Aktarma İstasyonu’nun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Daha temiz ve yeşil Başiskele için geri dönüşümde örnek bir proje olacak Atık Aktarma İstasyonu ile kentte temizlik işleri hem daha ekonomik hem de daha süratli işleyecek.

HER BİR METREKAREYE ESTETİK DOKUNUŞLAR

Başiskele’nin her bir metrekaresine karış karış estetik dokunuşlar yapan Başiskele Belediyesi ekipleri, Karadenizliler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleriyle de kente değer katıyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda ve belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Karadenizliler Camii’nin çevre düzenlemesini yapıyor. Başiskele Belediyesi’nin de yardımıyla yeniden inşaa edilen cami, cemaatine kavuşmak için gün sayarken çevre düzenlemesiyle estetik bir görünüm kazanacak. Başkan M. Yasin Özlü’nün yakından takip ettiği çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım