HABERLER
Başiskele Belediyesi´nden Çocuklara Yeni Oyun Parkı
Orjinal Resim
9.04.2021 15:34:45

Başiskele Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönüllerince güvenle oyunlar oynayabileceği ve keyifli anlar yaşayabileceği yeni bir çocuk parkı yapıyor.   

Başiskele’de gelecek nesillere büyük değer veren, daha mutlu ve huzurlu yarınlar için çalışan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentte ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen yerlere çocuk parkları kazandırmaya devam ediyor.

Kocaeli’nin en fazla nüfus artışıyla birinci ilçesi olan Başiskele’de insan odaklı hizmetler üreten Başiskele Belediyesi, her bir mahallenin ihtiyaçlarını yapılan plan ve programlar çerçevesinde tek tek yerine getiriyor.

Özellikle çocukların sağlıklı ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilecekleri alanlar, yetişkinlerin de kullanabileceği sosyal yaşam alanları yapmaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Barbaros Mahallesi Favori Sokak’ta yeni çocuk parkı yapmak için ilk kazmayı vurdular. Yapımına başlanılan çocuk parkına kaydıraklar, dönergeç, spor aletleri ve oturma grupları konulacak ve bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım