HABERLER
Başkan Özlü´den Ramazan Ayı Mesajı
Orjinal Resim
12.04.2021 16:56:00

Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özlü yayımladığı mesajda rahmet, mağfiret ve bağışlanma ayı Ramazan’a kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Büyük bir heyecanla beklediğimiz 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerifimiz hoş geldi, gönlümüze huzur ve esenlik verdi. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, yardımlaşma ve paylaşmanın zirve yaptığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği mucizelerle dolu, birçok güzelliğe vesile olan bir aydır.

Geçen Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Koronavirüs salgını dolayısıyla maalesef büyük iftar sofralarında buluşamayacağız, teravih namazlarımızı hep birlikte camilerimizde kılamayacağız. Ama bizler gönül bağlarımızla, aramızdaki sevgi ve muhabbetle, aynı duygu, düşünce ve heyecanla hep birlikte bu mukaddes ayımızı en iyi şekilde hanelerimizde, ilçemizde ve gönüllerimizde misafir edeceğiz.

Yüce Rabbimiz’in kitabımız Kur’an-ı Kerim’de buyurduğu gibi her zorlukla beraber bir kolaylık da vardır. Zor günlerden geçtiğimiz bu günleri de Allah’ın izniyle dayanışma ve yardımlaşma içerisinde, sabırla, Koronavirüs tedbirlerine uyarak rehavete kapılmadan hep birlikte aşacağız. Sağlıklı günlerde, maskesiz, mesafesiz buluşacağımız, kucaklaşacağımız anların yakın olduğu inancımızı güçlü tutmaya, birbirimize bol bol dua etmeye bu mukaddes ayda devam edelim.

Başiskele Belediyesi olarak bizler bu Ramazan ayında da tüm birimlerimizle halkımızın hizmetinde olacağız. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarımız, sıcak yemek dağıtımlarımız gibi hizmetlerimiz Ramazan ayı boyunca artarak devam edecek. Bizler, çağımızın imkânlarını kullanarak siz değerli hemşehrilerimiz ile sosyal medya ortamında daha fazla bir araya geleceğiz, Ramazan ayına özel hazırladığımız çevrimiçi etkinliklerle Ramazan sevincimizi hep birlikte yaşayacağız.

Tüm güzel temennilerim ile hemşehrilerimizi en içten duygularımla gönülden selamlıyor, mübarek Ramazan ayının güzel Başiskelemiz’e, ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini; hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağlık ve huzur içinde Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmayı Yüce Yaradan bizlere nasip eylesin.

Hayırla kal, sağlıcakla kal Başiskelem.”

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım