HABERLER
Milletvekili İlyas Şeker Başiskele´de
Orjinal Resim
10.06.2021 10:30:37

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Kocaeli Milletvekili TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker’i Başiskele’de ağırladı.

Başiskele ziyaretinde Milletvekili İlyas Şeker’e AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi eşlik etti. Vezirçiftliği Mahallesi’nde esnaf ziyaretiyle Başiskele turuna başlayan İlyas Şeker, esnaf hemşehrilerine işlerinde kolaylıklar, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Şeker, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihal etti.

 

YAPILAN HİZMETLERİ VE YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

 

Esnaf ziyareti ardından Başiskele’de yapılan hizmetleri ve yapımı devam eden projeleri İlyas Şeker’e yerinde anlatan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Özlü, Şeker ve beraberindeki heyet, ilk olarak Başiskele Belediyesi’nin temizlik işlerinde belediyeye hem yakıttan hem de zamandan tasarruf sağlayacak Katı Atık Aktarma İstasyonu’nu ziyaret ettiler. Heyet daha sonra Başiskele Belediyesi’nin tamamen kendi imkanlarıyla yaptığı ve bölge sakinleri tarafından büyük bir beğeni toplayan Döngel Vadisi Millet Bahçesi’ni ziyaret etti. Doğa ile iç içe bir ortamda huzurla vakit geçiren, yürüyüş yapan vatandaşlar ile sohbet eden İlyas Şeker, halkın memnuniyeti dolayısıyla Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

BAŞKAN ÖZLÜ BİSİKLET TAMİR ETTİ

Başkan M. Yasin Özlü, Döngel Vadisi Millet Bahçesi ziyareti sırasında bisikleti arızalanan Muhammed Emir isimli bir çocuğa da yardım etti. Kendisi de sık sık bisiklet kullanan Özlü, Muhammed Emir’in bisikletini tamir etmek için kolları sıvadı. Başiskele’nin Yasin Ağabeyisi olarak geleceğin teminatı çocukların her zaman yanında olan Başkan Özlü, kardeşinin bisikletini tamir ederek onu yolda bırakmadı.

DAMLAR VADİSİ MİLLET BAHÇESİ ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve beraberindeki heyet, yine Başiskele Belediyesi’nin tamamen kendi imkânlarıyla yapımına başladığı ilçenin ikinci millet bahçesi Damlar Vadisi Millet Bahçesi'ni gezdi. Başkan Özlü, bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde, doğaya saygılı bir çalışmayla projelendirilen yeni millet bahçesindeki çalışmaları, içerisinde yer alacak şeyleri İlyas Şeker’e aktardı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım