Başiskele’de Parklara Özenle Bakılıyor
21.10.2021 12:31:50

Başiskele Belediyesi ilçeye yeni park alanları kazandırmayı sürdürürken mevcut park alanlarının bakımlarını da düzenli olarak gerçekleştiriyor.

YENİ PARK ALANLARI

İlçedeki bütün çocukların eğlenceye daha kolay ulaşabilmesi adına kentin dört bir yanına parklar kurmaya devam eden Başiskele Belediyesi, yeni parkların yanı sıra zamanla eskiyerek çocuklar için tehlike arz eden park alanlarında da yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallesi Yürüyüş Caddesi’nde bulunan parkta oyun gruplarının kurulumunun tamamlanmasının ardından çocukların daha güvenli bir şekilde oynayabilmesi adına parkın zemini kauçuk ile kaplandı. Altınkent Parkı’nda ise eskiyen oyun grupları yerine yenileri kurulurken spor aletleri ve zemin de yenilendi.