HABERLER
Başiskele Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Orjinal Resim
8.12.2021 09:47:42

Başiskele Belediyesi 2021 yılı Aralık ayı 11. Olağan Meclis Toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün başkanlığında toplanan belediye meclisi, açılış ve yoklama ile başladı. Başiskele Belediyesi’nin bir önceki birleşime ait üyelere dağıtılan Karar Tutanağı oylanarak kabul edildi.                                                                      

14 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Başiskele Belediyesi 2021 yılı Aralık ayı 11. Olağan Meclis Toplantısı’nda 14 madde görüşüldü.  Gündemin 1, 2, 3 ve 6. Maddelerini kapsayan İmar Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edilirken, 4 ve 5. Maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin 7. Maddesi İmar Komisyonu Raporu’nun süre uzatım talebi oy birliğiyle kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 2022 yılı Vergi ve Harçlar ile ilgili 26.11.2021 tarihli ve 22 sayılı raporunun komisyona havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

GÜNÜBİRLİK TERMAL TURİZM TESİSİ İÇİN BÜYÜKŞEHİRLE PROTOKOL

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Günübirlik Termal Tesis yapılabilmesi amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Başiskele Belediyesi Ortak Hizmet Proje Protokolü imzalanması da mecliste görüşüldü. Gündemin 10. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Termal Tesis yapılması amacıyla Kocaeli Büyükşehir ve Başiskele Belediyesi arasında Ortak Hizmet Proje Protokolü yapılması ile ilgili teklif yazısı meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 11, 12 ve 13. Maddelerini içeren İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklif yazılarının İmar Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edilirken, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’nün 02.12.2021 tarihli ve 13821 sayılı Kadro-Derece Değişikliği yapılması ile ilgili teklif yazı oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin görülmesinin ardından Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, katkılarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, alınan kararların Başiskele için hayırlı olmasını diledi.

Başiskele Belediyesi’nin 2022 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 4 Ocak Salı günü saat 15:00’te yapılmasına karar verildi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım