HABERLER
Başiskele’nin Üçüncü Gençhanesi’nde Ebru Atölyesi
Orjinal Resim
14.02.2022 12:25:55

Başiskele’de gençlerin daha güzel ve verimli vakitler geçirmesini sağlamak için Başiskele Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gençhanelerin sayısı artıyor.  

İlçede eğitime ve gençlerin bedensel ve ruhsal gelişimine büyük destek veren Başiskele Belediyesi, gençlerin Yasin abisi Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde kentin üçüncü Gençhanesi’ni geçen Cuma günü hizmete açtı. Şehitekrem Mahallesi’nde Bahçecik Camii karşısında hizmete açılan Bahçecik Gençhane çocuk sesleriyle doldu.

İLK ETKİNLİK YAPILDI

Geleceğin hazinesi çocuklar ve gençlere ayrı bir değer veren gençlerin Yasin abisi, ödüllü Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da kardeşlerine destek vermeye devam ediyor. Eğitimden sanata, bilimden spora, teknolojiden eğlenceye gençlerin birçok dalda kendilerini geliştirebilmelerine fırsat buldukları Gençhaneler ile Başiskele Belediyesi’nin gençlere yönelik hizmetleri gençlerin ayağına kadar götürülüyor. Başiskele Çocuk Üniversitesi eğitmenleri tarafından Başiskele Çocuk Kütüphanesi, Altınkent Gençhane ve Karadenizliler Gençhane’de 7-14 yaş arası çocuklara yönelik verilen atölye çalışmaları Bahçecik Gençhane’de de verilmeye başlandı. Gençhane’ye büyük ilgi gösteren Başiskele’nin şanslı çocukları Ebru atölyesinde hem eğlendiler hem öğrendiler. İlk kez ebru yapma fırsatı bulan öğrenciler, keyifli ve verimli vakitler geçirdiler.

ÇOCUKLAR VE VELİLER ÇOK BEĞENDİ

Gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını kazanmaları, derslerini, ödevlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için kütüphane ve ders çalışma alanlarının da yer aldığı Bahçecik Gençhane’de, ilçenin güzel manzarası eşliğinde huzurla ve güvenle ders çalışıp kitap okuyabilecekler. Sinema salonu, PlayStation oyun odaları, satranç, bilardo ve masa tenisi oyun alanlarının yer aldığı Gençhane’yi çocuklar ve velileri çok beğendiler. Başkan Özlü’ye hizmetlerinden ve gençlere verdiği önemden dolayı çok teşekkür ettiler.

EĞİTİMLER DE VERİLECEK

Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ Gençlik Modeli çalışmalarının ve hizmetlerinin gençlere sunulacağı Gençhane’de atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli eğitimler de verilerek gençlerin kişisel gelişimlerine destek verilecek ve yeteneklerini keşfetmelerine fırsat sunulacak.

GENÇLERİN İKİNCİ EVİ GENÇHANE

Altınkent Mahallesi ve Karadenizliler Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Gençhanelerin ardından hizmete açılan Bahçecik Gençhane, bölge gençlerinin ikinci evi olacak. Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki binlerce gence fayda sağlayan Başkan Özlü, Bahçecik Gençhane ile de yine binlerce kardeşinin gönlüne dokunacak.

l Fotoğraflar
 
BahcecikGenhane2_14022022122551-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
BahcecikGenhane3_14022022122551-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim
BahcecikGenhane4_14022022122551-5_1024_768.jpeg Orjinal Resim
BahcecikGenhane6_14022022122551-6_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım