HABERLER
Damlar Vadisi Millet Bahçesi´nde Sona Yaklaşılıyor
Orjinal Resim
1.08.2022 15:37:48

Doğal güzellikleri ve kent yaşamıyla Kocaeli'nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele'de kentin ikinci millet bahçesi Damlar Vadisi Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı.

Doğaya saygılı, insan odaklı doğal ve güzel işler ile Başiskele’de vatandaşlara yeni sosyal yaşam alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, Damlar Vadisi Millet Bahçesi’nde çalışmalar süratle devam ediyor.

Vatandaşların evlerinin ön kapısının kent merkezine, arka kapısının da doğaya açıldığı doğal millet bahçesi niteliğindeki Başiskele’nin yeşiline yeşil katılıyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde belediyenin tamamen kendi imkanlarıyla yapılan millet bahçesinde son rötüşler yapılıyor.

Çocuklar için doğal malzemelerden oluşan çocuk oyun parkı, yetişkinler için yürüyüş parkuru, piknik alanları, tenis kortu, kum voleybol sahası, basketbol sahası ve daha birçok aktivitenin yapabileceği şeyler yapan Başiskele Belediyesi, son olarak millet bahçesinin çevre düzenlemesini yapıyor.

BU YAZ BÖLGE HALKI AKIN ETTİ

Damlar Vadisi Millet Bahçesi, doğayla iç içe yeşillikler içerisinde piknik yapmak isteyen, spor ve yürüyüş yapmaya gelen bölge sakinlerini ağırlamaya devam ediyor.  7’den 77’ye Başiskeleliler’in uğrak yeri olan millet bahçesinde vatandaşlar çoluk çocuk eğlenceli, keyifli ve huzurlu vakitler geçiriyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de büyük değer verdiği, çalışmaları bizzat yakından yerinde takip ettiği ve yoğun iş temposundan fırsat buldukça hemşehrileriyle sabah yürüyüşleri yaptığı Damlar Vadisi Millet Bahçesi halkın da büyük beğenisini topluyor.   

l Fotoğraflar
 
DamlarVadisi_cevreduzenleme2_01082022153746-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
DamlarVadisi_cevreduzenleme3_01082022153746-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım