HABERLER
Başiskele´de Muhtarlık Hizmetleri de Dijitalleşiyor
Orjinal Resim
7.06.2023 17:19:23

Başiskele Belediyesi tarafından Dijital Dönüşüm kapsamında dijital belediyecilik anlayışıyla ilçedeki mahalle muhtarlarına Muhtarlık Bilgi Sistemi konusunda eğitim verildi.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde Başiskele Belediyesi’nde hayata geçirilen Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında vatandaşların talep, istek, öneri ve şikâyetleri daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin 37 muhtarının katılımıyla Muhtarlık Bilgi Sistemi (MUBİS) Belediye Meclis Salonu’nda eğitim verildi.

HIZLI VE ETKİLİ ÇÖZÜMLER ÜRETİLECEK

Muhtarlık Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde belediye ve vatandaşlar arasında önemli bir köprü vazifesi gören muhtarlara internet üzerinden talep, istek, görüş, öneri ve şikâyetlerin iletilebildiği MUBİS Sistemi üzerinden nasıl iletişim kurulduğu ve sistemin amacı hakkında bilgi verildi. Eğitim çalışması ile birlikte onların MUBİS sistemini daha verimli kullanmalarını sağlayarak mahallelerinde yaşanan sorunları en kısa zamanda ilgili birime iletmeleri ve hızla çözüm üretilmesi sağlanacak.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım