HABERLER
Başiskele’de Çirkin Moloz ve Atıklara Yer Yok
Orjinal Resim
14.09.2020 16:40:44

Başiskele Belediyesi, kentin dört bir yanında güzel işlere imza atarken, mevcut güzelliklerini de korumak amacıyla temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 7/24 belirli programlar dahilinde belirli mahallerde çalışan çöp taksi ile tüm moloz ve atıkları topluyorlar.

 

Başiskele Belediyesi’ne bağlı ekipler, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatları doğrultusunda ilçenin 37 mahallesinde halk sağlığını korumak ve Mavi Yeşil Başiskele’nin doğal güzelliklerini korumak için canla başla görevden değil gönülden çalışıyor. 

 

Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerinden oluşan ekipler, iş makineleri ve kamyonlarla 37 mahallede gelişigüzel atılan moloz atıklarını yoğun bir mesai harcayarak temizledi.

 

BAHÇE TEMİZLİĞİNE DİKKAT

 

Halk sağlığı, çevre temizliği ve görüntü kirliliği açısından son derece önemli olan moloz atıkların toplanması konusunda hummalı çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, vatandaşların özellikle bağ bahçe temizlik ve düzenlemeleri sonrası çıkan bitki atıklarını, çöpleri gelişigüzel atmamaları konusunda uyardı.

 

Moloz atıklarının rastgele atılmadan önce vatandaşların belediyenin 444 41 10 Çağrı Merkezi’ni arayarak haber vermesi gerektiği bildirildi. Molozların alınması için Başiskele Belediyesi’ne haber verilmesi durumunda belediyenin temizlik programına alınan molozlar en kısa sürede toplanarak temizleniyor. 

 

l Fotoğraflar
 
molozatiktoplama1_14092020164041-7_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım